zaterdag 21 juli 2012

DAG 22 - DE TERUGREIS

Vanochtend moeten we voor tienen de camper inleveren bij Canadream. Het depot van Canadream zit op 5 minuten rijden van onze camper, dus we hoeven niet te haasten. We ontbijten nog een keer lekker in het zonnetje, maken de laatste dingen schoon, dumpen
het afvalwater en om 9.45 zijn we bij Canadream. We parkeren 'onze' camper naast een heleboel andere en melden ons bij de receptie. De Canadream mevrouw doet een grondige inspectie, maar alles is in orde. Mooi! We krijgen onze borg terug en moeten een half uurtje wachten op onze chauffeur voor een ritje naar het vliegveld van Halifax. Ondertussen bekijken we nog een paar campers die te koop staan en zien een hele leuke staan. Over een jaar of 15 kopen we er een en gaan we elk jaar een paar keer naar New England op vakantie! Het ritje naar het vliegveld wordt netjes door Canadream verzorgd en we hebben tijd genoeg om onze laatste dollars op het vliegveld op te maken. We hebben eerst een vlucht naar Toronto. Op het vliegveld van Toronto hebben we ruim een uur om op de vlucht naar Dusseldorf te stappen en dat is een mooie overstaptijd; niet te lang en niet te kort. We gaan nog voor een laatste keer naar de Tim Hortons (hoe vaak zijn we daar geweest?). Vervolgens vliegen we zo'n beetje over Halifax heen terug naar Dusseldorf. Daarna vliegen we ook nog over Arnhem heen. Wel zonde van al die reistijd, maar ja. De vluchten gaan verder prima en we vermaken ons met de persoonlijke entertainment, behalve Monique want bij haar doet ie het niet. Lang leve de iPad met filmpjes er op. Om 6.00 landen we keurig op tijd en als we naar buiten lopen, staat de auto al op ons te wachten. Na bijna 18 uur onderweg zijn we zaterdagochtend weer lekker thuis!

2 opmerkingen:

  1. Welkom thuis en sterkte met de jetlag.
    Ik heb genoten van al jullie verhalen en jullie hebben een superleuke vakantie gehad.
    Heerlijk toch om te dromen van een eigen camper?
    Tot een volgende vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb al gemerkt dat jullie veilig thuis zijn! Geweldig dat we jullie mochten volgen op jullie blog! Erg leuk (ook jaloersmakend met dat mooie weer daar)! Welcome home!!

    BeantwoordenVerwijderen